Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Μοτοδυναμική ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Toyota Ελλάς, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας για τη διανομή προϊόντων της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας στην περιοχή.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η νεοσύστατη θυγατρική εταιρεία της Autodirect, με την επωνυμία «Autodirect Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία», θα αναλάβει τον ρόλο του εξουσιοδοτημένου εμπόρου Toyota για το Νομό Αχαΐας.
Η συμφωνία αυτή, η οποία υπογράφηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2025, έρχεται να ενισχύσει τη θέση της Μοτοδυναμικής στην ελληνική αγορά, και από τις 17 Φεβρουαρίου 2025 θα ξεκινήσει η λειτουργία καταστήματος της θυγατρικής στην Πάτρα.
Το νέο κατάστημα θα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λαοδάμαντος και Πολυκάστης, παρέχοντας στους πελάτες της περιοχής την ευχέρεια να αποκτήσουν και να εξυπηρετηθούν για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Toyota.
Διαβάστε επίσης
ISOMAT: Κύκλος εργασιών άνω των 114 εκ. ευρώ στον όμιλο για το 2024 με τριετές επενδυτικό πλάνο
Iσχυρή ανάπτυξη για την Coca-Cola HBC το 2024 με αύξηση εσόδων και όγκου σε όλες τις κατηγορίες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.