search
ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 15:45
MENU CLOSE

Super League: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός με 2 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ, στο -5 ο ΠΑΟ και στο -8 ο ΠΑΟΚ

16.02.2025 23:36
osfp aek pao paok (3)

Με νίκες συνέχισαν την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League οι διεκδικητές του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και την ΑΕΚ να τον ακολουθεί σε απόσταση δύο βαθμών. Στην 3η θέση και στο -5 ο Παναθηναϊκός και στο -7 ο ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν ένα άνετο κυριακάτικο απόγευμα στις βροχερές Σέρρες επικρατώντας τοο Πανσερραϊκού με 4-0 χάρη στα δύο γκολ του Ελ Καμπί και αυτά των Τσικίνικο και Μαρτίνς.

Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, που διεξήχθη την ίδια ώρα, ο Βόλος αν και έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, εντούτοις οι “πράσινοι” με τα γκολ των Ίνγκασον και Τσέριν οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη με 2-1 μέτα από τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για τον Βόλο το γκολ σημείωσε ο Χουάνπι.

Με χατ τρικ του θαυμάσιου Γιάννη Κωνσταντέλια και επιπλέον τέσσερα θαυμάσια γκολ από Αλί Σαμάτα, Τσάλοφ, Ζίφκοβιτς, Σορετίρε, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 7-0 τη Λαμία στην Τούμπα στην επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον “ασπρόμαυρο” πάγκο στις εγχώριες διοργανώσεις μετά από 1,5 μήνα.

Νωρίτερα, ο Λεβαδειακός έκανε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ τον Άρη (4-1). Παράλληλα, οι Βοιωτοί διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για την είσοδό τους στα playoffs 5-8 και λιγόστεψαν ταυτόχρονα τις πιθανότητες των “κίτρινων” για τη συμμετοχή στα playoffs 1-4.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο Παναιτωλικός “χτύπησε” στο τέλος, με τον Τεττέι στο 85′ και τον Πέρες στο 90+8′ να χαρίζουν τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Athens Kallithea.

Στους αγώνες του Σαββατού ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτή, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η ΑΕΚ τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Super League:

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 2-1
ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1
Λεβαδειακός-Αρης 4-1
Παναθηναϊκός-Βόλος 2-1
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-4
ΠΑΟΚ-Λαμία 7-0
Παναιτωλικός-Athens Kallithea 2-0

Η βαθμολογία (σε 23 αγώνες)

  1. Ολυμπιακός 51
  2. ΑΕΚ 49
  3. Παναθηναϊκός 46
  4. ΠΑΟΚ 43
  5. Άρης 37
  6. Αστέρας Τρίπολης 35
  7. Παναιτωλικός 32
  8. ΟΦΗ 30
  9. Ατρόμητος 28
  10. Λεβαδειακός 24
  11. Πανσερραϊκός 22
  12. Βόλος 21
  13. Athens Kallithea 18
  14. Λαμία 9

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Athens Kallithea – ΟΦΗ (5μμ)
Ατρόμητος – Πανσερραϊκός (7.30μμ)
Βόλος – Λεβαδειακός (8μμ)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Αρης – Παναιτωλικός (4.30μμ)
Λαμία – Παναθηναϊκός (5μμ)
Αατέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (7.30μμ)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (8.30μμ)

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός-Βόλος 2-1: Αγχώθηκε αλλά επέστρεψε στις νίκες το «τριφύλλι»

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-4: Χαλαρό απόγευμα στις Σέρρες για τους «ερυθρόλευκους»

Τζέικομπ Κιπλίμο: Ο πρώτος αθλητής που «έσπασε το φράγμα» των 57′ – Πώς διέλυσε το παγκόσμιο ρεκόρ ημιμαραθωνίου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 15:41