Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τη συνάντηση του Μάρκο Ρούμπιο με τον Γιώργο Γεραπετρίτη επιβεβαίωσε, με ανακοίνωσή του, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα συναντηθούν την Παρασκευή (28/2) στην Ουάσιγκτον, όπου αναμένεται ότι θα συζητήσουν το πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας καθώς και τις τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις.
Σημειώνεται πως από χθες, Κυριακή (23/2), ο Γιώργος Γεραπετρίτης πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Νέα Υόρκη.
Σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της θητείας της Ελλάδας ως μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη διετία 2025-2026, θα συμμετάσχει (10 π.μ.), σε συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης και σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Ουκρανία (3 μ.μ.).
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα συναντηθεί, στις 12.30 μ.μ., με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες.
Στις 6.30 μ.μ., ο υπουργός Εξωτερικών θα κηρύξει επισήμως, σε ειδική εκδήλωση στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, την έναρξη της θητείας της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα λάβει μέρος, στις 10 π.μ., σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Μέση Ανατολή.
Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ομογένειας.
Διαβάστε επίσης:
Κυβέρνηση: Μέσω οικονομίας ο Μητσοτάκης επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα
Τέμπη: Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με τα λάθη της – Γιατί φουντώνει η κοινωνική δυσαρέσκεια
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.