Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σχεδόν 900.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την χθεσινοβραδινή εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» και την ώθησαν στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen, αφήνοντας πίσω της τα «βαριά χαρτιά» ελληνικής μυθοπλασίας.
Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε το «Grand Hotel», τρίτος στις επιλογές του τηλεοπτικού ήταν ο «Άγιος έρωτας» και τέταρτη η «Γη της ελιάς».
Στη μέση της του Top 10 της ημέρας έφθασε ο «Τροχός της τύχης» με το «Masterchef» στην έκτη θέση, τέσσερις πιο πάνω από εκείνη που είχε πλασαριστεί τη Δευτέρα.
Τα «Παιχνίδια εκδίκησης» ήταν το έβδομο σε δημοφιλία πρόγραμμα της ημέρας, μια θέση πιο πάνω από εκείνη της Δευτέρας, βρέθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, υποχώρησε μία το «The chase» και το «Live news» πέρασε στην 10η θέση τηλεπροτιμήσεων από την πέμπτη που είχε διακριθεί μια ημέρα νωρίτερα.
Διαβάστε επίσης:
ΣΚΑΪ: Σε κινητοποίηση τα ΜΜΕ του Ομίλου την Παρασκευή (28/2) με αφορμή τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.