search
ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 10:21
MENU CLOSE

Μαρινάκης: «Οι πολιτικοί αρχηγοί μετατράπηκαν σε δικαστές, σε ανακριτές, σε εισαγγελείς – Δεν ακούσαμε καμία πρόταση»

08.03.2025 10:54
marinakis 6540- new

«Είδαμε μία αντιπολίτευση όπου οι πολιτικοί αρχηγοί μετατράπηκαν σε δικαστές, σε ανακριτές σε εισαγγελείς. Δεν ακούσαμε καμία πρόταση για τη χώρα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο ΕΡΤNews και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5» σχολιάζοντας τη συζήτηση στη Βουλή των τριών τελευταίων ημερών για πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση.

Μάλιστα μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης συνέκρινε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό με τη στάση και τα λεγόμενα της αντιπολίτευσης τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μία μίλησε για το κυβερνητικό έργο σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που αντί για προτάσεις πήρε τον ρόλο του δικαστή.

Ιδίως μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «συνασπίστηκε με αυτούς που πήγαν να ρίξουν την Ελλάδας εκτός Ευρώπης, πήγαν να μας πάνε στη δραχμή», δηλώνοντας πως «οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ κράτησαν την Ελλάδας εντός Ευρώπης».

Επιπλέον ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε πως την Αντιπολίτευση «το μόνο που την ενδιέφερε είναι να πληρώσουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι» χαρακτηρίζοντας το «υποκρισία και όχι πολιτική στάση».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη – πρόταση δυσπιστίας: Η ΝΔ στήριξε την… κυβέρνηση, τα «ανοιχτά» μέτωπα αυξήθηκαν

ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο πρωθυπουργός – «Το μπάζωμα, έγινε με την παρουσία και την καθοδήγηση των υπουργών σας»

Βουλή: Απορρίφθηκε με 157 ψήφους η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 10:21