search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 12:11
MENU CLOSE

Ανασχηματισμός: Εκτός κυβέρνησης – μερικώς – τα μέλη της Εξεταστικής για τα Τέμπη

14.03.2025 13:39
exetastiki_tempi

Μεταξύ των αλλαγών στην κυβέρνηση που έφερε ο ανασχηματισμός, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι εκτός κυβερνητικού σχήματος βρέθηκαν και κάποια από τα μέλη της… ατυχήσασας εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, για την οποία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε πει ότι δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές της Βουλής.

Συγκεκριμένα, εκτός κυβέρνησης βρέθηκαν από τα μέλη της Εξεταστικής οι

  • Ιωάννα Λυτρίβη (υφυπουργός Παιδείας),
  • Ζωή Ράπτη (υφυπουργός Ανάπτυξης),
  • Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα (υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας).

Επίσης, εκτός κυβέρνησης, παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν περί υπουργοποίησής τους, έμειναν οι Δημήτρης Μαρκόπουλος, Φώντας Μπαραλιάκος, Θάνος Πλεύρης και Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Από την άλλη, πάντως, στην κυβέρνηση παρέμειναν οι Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Κώστας Καραγκούνης, Χρήστος Κέλλας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, και Ιάσων Φωτήλας.

Διαβάστε επίσης

Ανασχηματισμός: Κριτική και δηκτικά σχόλια από την αντιπολίτευση

Κυριάκος Πιερρακάκης: Ποιος είναι ο νέος «τσάρος» της Οικονομίας

Ανασχηματισμός: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο κυβερνητικό σχήμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 12:10