ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 20:19
MENU CLOSE

Λακωνία - τροχαίο: Επί 40 λεπτά έμεινε κάτω από το νερό η 15χρονη - Θρήνος για την απώλεια

24.03.2025 11:47

Νέα στοιχεία από τις έρευνες της αστυνομίας και τις μαρτυρίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια 15χρονη, αποκαλύπτουν πτυχές του δράματος που βύθισε μια οικογένεια στο πένθος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λεήμονα – παραλία Λεήμονα Λακωνίας, όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στη γέφυρα του ποταμού Βασιλοπόταμου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο ποτάμι από ύψος περίπου 4 μέτρων.

Καθώς το αυτοκίνητο βυθιζόταν στο ποτάμι, οι γονείς του κοριτσιού πρόλαβαν να βγουν, φέροντας ελαφρά τραύματα και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Σπάρτης. Ωστόσο, η 15χρονη δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, καθώς είχε εγκλωβιστεί από τη ζώνη ασφαλείας. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και αμέσως άρχισαν το δύσκολο έργο του απεγκλωβισμού, ο οποίος διήρκεσε περίπου 40 λεπτά.

Όταν τελικά το κορίτσι απελευθερώθηκε από το όχημα, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της. Στη συνέχεια, η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου, η οποία πιθανολογείται ότι είναι ο πνιγμός.

Διαβάστε επίσης

Πύργος: Ανήλικος γρονθοκόπησε αστυνομικό στο πρόσωπο – Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα

Έως και τις 7/4 οι αιτήσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια, Εκκλησιαστικά και Πειραματικά Σχολεία

Γλυφάδα: Γόνοι «καλών οικογενειών» διακινούσαν ναρκωτικά κρυμμένα σε συσκευασίες χυμών

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 20:19
Exit mobile version