Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο… επεισόδιο που προκλήθηκε ανάμερα της 25ης Μαρτίου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε σήμερα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Χρήστος Κέλλας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Κέλλας βρέθηκε στη Λάρισα για την παρέλαση της εθνικής επετείου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Εκεί βρέθηκε και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επέλεξε να μην του δώσει το χέρι της, όταν ο υπουργός του κυβερνώντος κόμματος πήγε να την χαιρετήσει.
Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Κέλλας σημείωσε αρχικά: «Ημέρα εθνικής επετείου, ημέρα εθνικής ενότητος, έρχεται η κυρία Κωνσταντοπούλου στη μέση της διαδικασίας κατάθεσης στεφάνων, γύρισε προς το μέρος μου, γυρίζω προς το μέρος της της δίνω το χέρι ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και ως Λαρισαίος. Δεν μου το έδωσε το χέρι, συνεχίστηκε η κατάθεση στεφάνων».
Σε ερώτηση που του έγινε για τον εάν τον ενόχλησε η συγκεκριμένη κίνηση της κυρίας Κωνσταντοπούλου είπε: «Κοιτάξτε, επειδή η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι λίγο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και την ξέρουμε όλοι, δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε για να μην σας πω ότι μπορεί και να το περίμενα. Είναι αυτό το στυλ της».
«Άλλο πράγμα οι πολιτικές διαφορές, άλλο η αστική ευγένεια, άλλο η εθνική επέτειος», κατέληξε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Διαβάστε επίσης
Καβγάς Πολάκη – Καρανίκα για τα… γκράφιτι της Μενδώνη – «Λες μπούρδες»
Η Αποστολάκη ήταν έτοιμη να εξετάσει τις μηνύσεις κατά Μπακαΐμη;
Τέμπη: Στο… πλευρό της κυβέρνησης ο Μπέος – «Είναι ένα ανθρώπινο λάθος» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.