search
ΤΡΙΤΗ 26.08.2025 17:16
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Χάρι: Πρόεδρος φιλανθρωπικής οργάνωσής του, τον κατηγορεί για εκφοβισμό και παρενόχληση

30.03.2025 21:40
harry new

Η πρόεδρος φιλανθρωπικής οργάνωσης που συνιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι, τον κατηγόρησε για «παρενόχληση και έντονο εκφοβισμό».

Η καταγγελία έγινε από την Σόφι Τσανταούκα σε τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτηση της ίδιας και άλλων εμπλεκόμενων.

Η πρόεδρος του Sentebale, είπε ότι ο δούκας του Sussex δημοσιοποίησε επιζήμιες πληροφορίες χωρίς να ενημερώσει την ίδια ή την ηγεσία της οργάνωσης.

«Κάποια στιγμή την Τρίτη, ο πρίγκιπας Χάρι εξουσιοδότησε τη δημοσίευση μιας επιζήμιας είδησης για τον έξω κόσμο χωρίς να ενημερώσει εμένα ή άλλα ανώτερα στελέχη. Και μπορείτε να φανταστείτε τι επιπτώσεις είχε αυτό σε μένα και στα 540 άτομα στις οργανώσεις του Σεντέμπαλε και στις οικογένειά τους. Αυτό είναι ένα παράδειγμα παρενόχλησης και έντονου εκφοβισμού» δήλωσε.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στους διαχειριστές της οργάνωσης, «περίμεναν πλήρως αυτό το διαφημιστικό κόλπο και έλαβαν τη συλλογική τους απόφαση να παραιτηθούν έχοντας αυτό κατά νου».

«Παραμένουν σταθεροί στην παραίτησή τους, για το καλό της φιλανθρωπικής οργάνωσης, και προσβλέπουν στο να φανεί η αλήθειας», είπε η πηγή στο CNN.

Διαβάστε επίσης:

Νορβηγία: Συνετρίβη σε… 30 δευτερόλεπτα ο πρώτος τροχιακός πύραυλος που εκτοξεύθηκε από την Ευρώπη (video)

Ο Τραμπ απειλεί να καταργήσει το Σύνταγμα στις ΗΠΑ: «Δεν αστειεύομαι, θέλω και τρίτη θητεία, υπάρχουν μέθοδοι για να γίνει»

Μεσανατολικό: Νεκροί εντοπίστηκαν οι 14 διασώστες που αγνοούνταν στη Γάζα – Πυροβολήθηκαν από τον ισραηλινό στρατό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 26.08.2025 17:16