Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η αναρχική ομάδα «Φράξια Προβοκατόρων» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα.
Σε μακροσκελή κείμενο, το οποίο δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο indymedia, η αναρχική ομάδα κάνει λόγο για «βεντέτα» με την ΕΛΑΣ, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «μία επιχειρησιακή επιλογή με τρία πολιτικά σκεπτικά».
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο, άγνωστοι είχαν ρίξει μολότοφ σε περιπολικό έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κλάπας, με έναν αστυνομικό που ήταν μέσα στο όχημα να προλαβαίνει να βγαίνει έγκαιρα έξω.
Διαβάστε επίσης:
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Άμφισσα
Θεσσαλονίκη: 38χρονος έπεισε 13χρονη να φύγει μαζί του και προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της
Υπόθεση Λυγγερίδη: Σε δίκη παραπέμπονται Μαρινάκης-Μώραλης – Τι απαντά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.