Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σοβαρο τροχαίο σημειώθηκε έξω από το Καστέλι του Δήμου Φαιστού της Κρήτης όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με το antilalospress η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα όχημα βγήκε εκτός οδοστρώματος και κατέληξε σε παρακείμενο ελαιώνα, ενώ τραυματίστηκαν πέντε άτομα, ανάμεσά τους μια γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 10 και 8 ετών.
Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα και γιατρός του ΕΚΑΒ και τους μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας όπου τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Λόγω όμως της σοβαρότητας των τραυμάτων τους διεκομίσθησαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε η μητέρα με τα δύο παιδιά της και τη γιαγιά, με το 8χρονο αγοράκι να είναι πιο σοβαρά τραυματισμένο.
Διαβάστε επίσης:
Μπουρνάζι: Δύο νεαροί έβγαλαν όπλο σε αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών- Βίντεο ντοκουμέντο
Ναυάγιο στη Λέσβο: Συνελήφθη ο φερόμενος ως διακινητής – 7 νεκροί μεταξύ των οποίων 3 παιδιά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.