search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 03:16
MENU CLOSE

Ηλεία: Έσπασαν τζαμαρία σούπερ μάρκετ στη Γαστούνη για να αρπάξουν ATM – Το έδεσαν σε αγροτικό κι εξαφανίστηκαν

07.04.2025 09:15
super market new

Χάος άφησαν στο πέρασμά τους ληστές που άρπαξαν ATM από σούπερ μάρκετ στη Γαστούνη Ηλείας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το patrisnews, όλα έγιναν λίγο μετά τις 3:30, όταν οι δράστες προσέγγισαν το κατάστημα με αγροτικό και χρησιμοποίησαν το όχημα ως «πολιορκητικό κριό» για να σπάσουν την τζαμαρία.

Στη συνέχεια, έδεσαν το ATM, το έσυραν με το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκαν πριν προλάβει κάποιος να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη.

Καλά οργανωμένο το χτύπημα – Άγνωστο το ποσό που άρπαξαν οι δράστες

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πολύ καλά οργανωμένο χτύπημα που εκτελέστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ενώ μέχρι στιγμής άγνωστο είναι το ποσό που κατάφεραν να αρπάξουν οι δράστες.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών κι αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας ή στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή, χιόνια στη βόρεια Ελλάδα – Με χιονοθύελλα ξημέρωσε η Θεσσαλονίκη

«SOS» εκπέμπει η Πάρνηθα: Πλήρης εγκατάλειψη του Εθνικού Δρυμού – Τι άλλαξε μετά τη φωτιά του 2007, ο ρόλος του ΟΦΥΠΕΚΑ

Ξεκινά το «Καλάθι του Πάσχα» – Σε ισχύ από τις 10 Απριλίου και το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 03:14