Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κατ’ αρχάς να πούμε ότι η στήλη δεν αρέσκεται και πολύ στον συγκεκριμένο όρο, ωστόσο, τον χρησιμοποιεί καθώς είναι πλέον ιδιαίτερα διαδεδομένος – μέχρι και πολιτικοί τον επικαλούνται.
Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι μετά την τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ, όπου βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έσπευσαν να μιλήσουν για «εμίρηδες» και «κακομοίρηδες» και να διαμαρτυρηθούν για την ανταπόκριση των υπουργών στα διάφορά αιτήματά τους, έχει αρχίσει… μασάζ από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Οι πληροφορίες, λοιπόν, λένε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, συνομίλησε αναλυτικά με κάμποσους βουλευτές της ΝΔ για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, άκουσε προσεκτικά τις παρατηρήσεις τους και δεσμεύτηκε να κάνει και παρεμβάσεις στο κείμενο του νομοσχεδίου που θα τεθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, προτίθεται το αμέσως επόμενο διάστημα να κάνει συναντήσεις – κατά μόνας – με βουλευτές του κόμματος, να ακούσει τα παράπονά τους και να φροντίσει να δώσει λύσεις ή, εν πάση περιπτώσει, να επιδιώξει να υπάρχει καταλαγή εντός της Κ.Ο.
Τι λένε όλα αυτά; Ότι, καλές οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ανάκαμψη της ΝΔ, αλλά… αν δεν παινέψεις (και προσέξεις, λέμε εμείς…) το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει (με άβολες ερωτήσεις ομάδων βουλευτών της συμπολίτευσης προς τους υπουργούς).
Διαβάστε επίσης
Δελφινομαχία στη ΝΔ: Το … μπρα ντε φερ Δένδια – Χατζηδάκη ξεκίνησε από τους Δελφούς
Η Ακρίτα χρεώνει ανώνυμα τρολ στη κυβέρνηση και προκαλεί… ταραχή
Ξανά αποστάσεις Διαμαντοπούλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.