search
ΤΡΙΤΗ 05.08.2025 20:24
MENU CLOSE

Viral – και φέτος – οι λαμπάδες με τις ατάκες Koυτσούμπα

14.04.2025 11:58
kke new

Oι ατάκες του γίνονται κάθε φορά viral. Για άλλη μία χρονιά έγιναν και λαμπάδες.

Οποιος ψάχνει μία διαφορετική λαμπάδα, που θα τον κάνει να ξεχωρίσετε τη βραδιά της Ανάστασης στέλνοντας ταυτόχρονα ένα… αγωνιστικό μήνυμα στους υπόλοιπους πιστούς, τότε δεν έχει παρά να αγοράσει τη λαμπάδα «Δημήτρης Κουτσούμπας».

Ναι, ναι πρόκειται για τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ. Τις πρωτότυπες – και «κατακόκκινες» – δημιουργίες θα βρείτε στο Καλλιτεχνικό Εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα» της Πηνελόπης Καλογεροπούλου, στα Κρέστενα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν λαμπάδες με τυπωμένες τις ατάκες όπως «Αυτοί είστε», «Παπα-παπαρατσένκο», «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια», όπως ανέφερε η Πηνελόπη Καλογεροπούλου στον ΑΝΤ1.

«Μόνο από το Κομμουνιστικό Κίνημα, είναι ξεκάθαρη η στάση μας», εξήγησε η ίδια.

Μάλιστα, οι λαμπάδες στέλνονται με περιτύλιγμα «Ριζοσπάστη», «γιατί τόσα χρόνια εμείς τους “Ριζοσπάστες” μας δεν τους πετάμε, δεν μας πάει η καρδούλα, οπότε τους αξιοποιούμε. Και πού ξέρετε… μπορεί να πέσει και το μάτι κάποιου και να διαβάσει».

Διαβάστε επίσης

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα δημιούργησε το δικό της action figure στο ChatGPT

Η… καταμέτρηση της «Ομάδας Αλήθειας»

ΠΑΣΟΚ: Μεγάλη Τρίτη η απόφαση για την Μπατζελή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 05.08.2025 20:24