Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Επεισοδιακή καταδίωξη μιας μηχανής με δύο επιβάτες σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στη λεωφόρο Τατοϊου, στην Κηφισιά.
Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 9 το βράδυ όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τη μηχανή και έκριναν ύποπτους τους δύο αναβάτες.
Στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει, ο οδηγός της μηχανής ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη στα στενά.
Η καταδίωξη σταμάτησε στην οδό Λύρας όταν η μηχανή έπεσε σε διερχόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο 20χρονος οδηγός της.
Όπως διαπιστώθηκε, τελικά, ο 20χρονος αναβάτης δεν είχε δίπλωμα.
Διαβάστε επίσης:
Ωράριο Καταστημάτων – Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά και σούπερ μάρκετ
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: 60χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο οδόστρωμα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.