Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στη γέφυρα του Μπράλου στη Λαμία, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι ώρας συνθήκες με μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ.
Το ατύχημα συνέβη στη μία το μεσημέρι και ο αναβάτης του σκούτερ, Βρετανός 69 ετών, τραυματίστηκε από τη σύγκρουση. Σύντομα στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια έφθασε και δεύτερο όχημα συνοδεία γιατρού, για να εξεταστεί ο τραυματίας.
Τελικά, ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamianow.gr. Το σκούτερ υπέστη σοβαρές ζημιές από τη σύγκρουση, ωστόσο, το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο ατύχημα δεν έπαθε κάτι σοβαρό, όπως και ο οδηγός του. Η Τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.
Διαβάστε επίσης
Υπουργείο Ανάπτυξης: Παρόμοιες τιμές με πέρσι για το κρέας στο «καλάθι του Πάσχα»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.