search
ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 16:00
MENU CLOSE

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει, να βρει την καλύτερη συνέχεια

21.04.2025 12:30
mitsotakis_new

Τα συλλυπητήριά του στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος τους. Μαζί τους και κάθε πολίτης της Γης που πιστεύει στην ειρήνη, στη φιλία και στην αλληλεγγύη. Αξίες στις οποίες αφιέρωσε και τη δική του ζωή και δράση ο Πάπας Φραγκίσκος», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.

«Αυτές τις ώρες, η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών προς την οποία εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ για 21η Απριλίου: Η καπιταλιστική εξουσία δε διστάζει να εναλλάσσει τις πολιτικές μορφές της

Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η ιστορική μνήμη γίνεται ώριμη δύναμη, μακριά από δημαγωγία και διχασμό

Τασούλας για την εθνική ομάδα πόλο γυναικών: «Τα ασυναγώνιστα κορίτσια μας έκαναν περήφανους» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 15:59