search
ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 23:29
MENU CLOSE

«Κλεισμένος» στο ρετιρέ της τηλεθέασης ο Alpha και την Πέμπτη (24/4)

25.04.2025 17:48

Ανοδικά κινήθηκε ο δείκτης τηλεθέασης χθες στα μισά από τα δέκα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεδομένα των οποίων δημοσιοποιεί η Nielsen σε καθημερινή βάση.

Ο Alpha παρέμεινε πρώτος στις τηλεπροτιμήσεις βελτιώνοντας το «αποτύπωμά» του. Το ίδιο συνέβη στο Mega– δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών- ενώ τράμπα καταγράφηκε στην τρίτη και τέταρτη θέση μεταξύ Star και ΑΝΤ1.

Ο ΣΚΑΪ ανέκτησε μέρος από το χαμένο έδαφος της Τετάρτης με το ημερήσιο μερίδιο του να προσεγγίζει σε διαστάσεις εκείνο το κομμάτι που απέσπασε στην προχθεσινή μοιρασιά της πίτας τηλεθέασης.

Η ΕΡΤ1 «προσπέρασε» οριακά το Open και έχει ενδιαφέρον ότι ένα κανάλι που τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζει για εξωγενείς παράγοντες οικονομικά προβλήματα να είναι τουλάχιστον ισοδύναμο με το κατά πολύ πλουσιότερο- εντός κι εκτός εισαγωγικών- κανάλι του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά για Γιώργο Παπαδάκη: Μου ήρθε πληροφορία ότι θα ανακοινώσει το τέλος της εκπομπής του

ΕΡΤ NEWS: Ειδική εκπομπή το Σάββατο για το «addio» στον Ποντίφικα των φτωχών

ΕΡΤ: Ολοταχώς ετοιμασίες για τη νέα πρόταση μυθοπλασίας από τον Δημήτρη Αποστόλου με Κόκλα, Λεκάκη, Μακρυγιάννη, Κωνσταντάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 23:22