Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Λιντς κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Championship της Αγγλίας χάρη σε ένα γκολ στις καθυστερήσει επί της Πλίμουθ, το περασμένο Σάββατο (2-1).
Ηδη, δύο αγωνιστικές πριν, είχε ξεκινήσει το γλέντι στην ομάδα του Γιορκσάιρ καθώς είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Premier League.
Ηθελε όμως να κατακτήσει και τον τίτλο κάτι που κατάφερε σε ισοβαθμία με την Μπέρνλι (είχαν από 100 βαθμούς), χάρη στη διαφορά τερμάτων.
Ετσι, το γλέντι συνεχίστηκε και το Σάββατο για τον τίτλο και μάλιστα είχε και… ελληνικό χρώμα.
Στα αποδυτήρια παίκτες και τεχνικό τιμ άρχισαν να χορεύουν, με τον Ντάνιελ Τζέιμς να αποφασίζει να βάλει… Ζορμπά για να χορέψει. Οι συμπαίκτες του έκαναν έναν κύκλο κι αυτός προσπάθησε να χορέψει συρτάκι, ενώ γύρω του χτυπούσαν όλοι παλαμάκια και του φώναζαν «ώπα, ώπα».
🕺 DJ! DJ! DJ! pic.twitter.com/cjROjqao1h
— Leeds United (C) (@LUFC) May 3, 2025
Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4-2: Φιέστα πρωταθλήματος με τεσσάρα για τους «ερυθρόλευκους»
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2: «Σεντονάτη» νίκη για τους «πράσινους» στην ΟΠΑΠ Αρένα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.