search
ΔΕΥΤΕΡΑ 28.07.2025 18:15
MENU CLOSE

Πολωνία: Aκροδεξιός βουλευτής κατέβασε τη σημαία της ΕΕ και σκούπισε τα παπούτσια του (Video)

06.05.2025 16:03
polonia

Ο ακροδεξιός Πολωνός βουλευτής Γκρέγκορζ Μπράουν προκάλεσε για άλλη μια φορά οργή στη χώρα του, αυτή τη φορά σκίζοντας τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σκουπίζοντας τα παπούτσια του με αυτήν κατά τη διάρκεια επίσημης κοινοβουλευτικής παρέμβασης στο υπουργείο Βιομηχανίας στο Κατοβίτσε.

Ο Μπράουν προέβη σε αυτή την κίνηση, ενώ γύρω του τον κατέγραφαν οι κάμερες.

«Εδώ είναι Πολωνία, όχι οι Βρυξέλλες» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μπράουν, που είναι γνωστός για την έντονη αντίθεσή του στην επιρροή της ΕΕ.

Ο βουλευτής που είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Πολωνία στις 18 Μαΐου, έχει «συλληφθεί» να καταστρέφει θρησκευτικά σύμβολα εβραίων μέσα στη Βουλή, έχει σχολιάσει το «Φεστιβάλ των Φώτων» ως «σατανιστική τελετή» και γενικά χαρακτηρίζει τους εβραίους ως «εχθρούς της Πολωνίας. Το 2023, είχε βανδαλίσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο επειδή είχε σημαίες της ΕΕ και της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης:

Το Πορτ Σουδάν στόχος βομβαρδισμών με drones για τρίτη μέρα

Γερμανία – ΜΜΕ: «Κρίση» και «ιστορική ήττα» η μη εκλογή του Μερτς

H CIA προσπαθεί να βρει Κινέζους κατασκόπους με βίντεο στη γλώσσα τους – Η αντίδραση του Πεκίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.07.2025 18:15