Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στιγμές αγωνίας χθες, Πέμπτη (15/5) σε σχολείο στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, καθώς ένας 11χρονος μαθητής εξαφανίστηκε, μετά από επίπληξη που δέχθηκε από τους δασκάλους του.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Mega, ο 11χρονος εντοπίστηκε να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο στο προαύλιο του σχολείου, με τους καθηγητές του να τον στέλνουν στον διευθυντή.
Ωστόσο, μετά από λίγο πήδηξε από τα κάγκελα του σχολείου, εξαφανίστηκε, ενώ για 40 λεπτά κανείς δεν ήξερε ότι είχε φύγει από το σχολικό συγκρότημα με αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμός.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ), η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον 11χρονο μαθητή στη Θεσσαλονίκη μέσω κινητού τηλεφώνου συμμαθήτριάς του.
«Ο μαθητής μετέβη στο γραφείο της διευθύντριας όπου εκεί του έγινε μία παρατήρηση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που φέρεται να είχε και να κάπνιζε, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε μόνος του για να πάει στο μάθημά του» είπε για το συμβάν ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
«Ο δάσκαλος αντιλήφθηκε ότι ο μαθητής αργεί να πάει, γιατί γνώριζε ότι είχε πάει στο γραφείο της Διευθύντριας, πήγε στον χώρο ωστόσο κατάλαβε ότι δεν ήταν εκεί. Στη συνέχεια, άρχισαν να τον ψάχνουν γύρω από το σχολικό συγκρότημα, όμως και πάλι δεν τον βρήκαν. Ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ και τον εντόπισαν μετά από λίγο», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στη Λάρισα: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.