Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου συζητήθηκαν οι εξελίξεις γύρω από την Προανακριτική για τα Τέμπη και η σχετική προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ της δικής του πρότασης η οποία ετοιμάζεται σε συνεργασία με τη Νέα Αριστερά.
Σύμφωνα με πηγές του κόμματος τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η μελέτη της δικογραφίας και παράλληλα της συγγραφής της πρότασης. Επίσης, στο τραπέζι της συνεδρίασης τέθηκαν οι πρωτοβουλίες σε σχέση με τη Γάζα και οργανωτικά θέματα εν όψει του επικείμενου Συνεδρίου.
Ειδικότερα, κομματικές πηγές αναφέρουν πως «κατά τη σημερινή συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:
-Η συμμετοχή του κόμματος στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας και μία σειρά άλλων δημόσιων πολιτικών παρεμβάσεων επί του θέματος.
–Οργανωτικά ζητήματα για τη διενέργεια του 5ου συνεδρίου του κόμματος.
-Σε σχέση με την επικείμενη κατάθεση πρότασης προανακριτικής για το έγκλημα το Τεμπών:
Τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η διεξοδική μελέτη της δικογραφίας (και των συσχετιζόμενων) και παράλληλα η συγγραφή της πρότασης.
Μελετούμε για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, αλλά και όλα τα προς διερεύνηση πιθανά αδικήματα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις στη δικογραφία».
Διαβάστε επίσης:
Πυρ ομαδόν στην κυβέρνηση για τη στάση της στη Γάζα
Αντωνοπούλου, Μελίδης και Νυφούδης στην πρώτη γραμμή για την επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.