Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με απόφαση της ανακρίτριας και την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ο 23χρονος Αιγύπτιος που δολοφόνησε ομοεθνή του μέσα σε θερμοκήπιο φράουλας στη Βάρδα Ηλείας το Σάββατο (17/5).
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απολογία του 23χρονου Αιγύπτιου διήρκησε περίπου μια ώρα και κατά τη διάρκεια αυτής ανέπτυξε τους ισχυρισμούς του σχετικά με τις πράξη που κατηγορείται ότι τέλεσε μιλώντας για επίδραση ναρκωτικών ουσιών.
Το θύμα εξέπνευσε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο δράστης παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος όπου και συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές.
Στον ίδιο χώρο αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν το όπλο της δολοφονίας, έναν αναδιπλούμενο σουγιά.
Δράστης και θύμα διέμεναν στην ίδια περιοχή και εργάζονταν μαζί σε θερμοκήπιο με φράουλες στη Βάρδα Ηλείας, ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως το φονικό διαπράχθηκε αιφνιδιαστικά και χωρίς να υπάρχουν προηγούμενες εντάσεις μεταξύ τους.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Θρήνος – 5χρονο κοριτσάκι πέθανε από σηψαιμία, είχε προσβληθεί από στρεπτόκοκκο
Νίκος Γαλανός: Σήμερα στις 12:00 στο Κοιμητήριο Παπάγου η κηδεία του ηθοποιού
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.