search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 02:55
MENU CLOSE

Χανιά: Έκλεψαν προπληρωμένες κάρτες από πέντε μίνι μάρκετ

29.05.2025 11:24
PERIPOLIK NEW

Προπληρωμένες κάρτες έκλεβε μία παρέα τριών ατόμων από μίνι μάρκετ στα Χανιά με τις αρχές να εντοπίζει τους δράστες και να τους συλλαμβάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 19 Μαΐου στα Χανιά, όταν δύο άνδρες 40 και 31 χρόνων και μία 35χρονη γυναίκα πήγαν συνολικά σε πέντε μίνι μάρκετ, μέσα σε ένα 24ωρο,  και έκλεψαν προπληρωμένες κάρτες.

Όπως διαπιστώθηκε αρχικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και στη συνέχεια απέσπασαν στοιχεία από προπληρωμένες κάρτες αξίας 360 ευρώ.

Ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα οι αρμόδιες αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλήματος Χανίων.

Διαβάστε επίσης

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το κοπάδι μου βρίσκεται στα Γιάννενα και το σύστημα το εμφάνιζε σε Χαλάνδρι και Γαύδο» (video)

Δημογλίδου για πυροβολισμούς κατά οχήματος της ΕΥΠ: Δεν έχουν να κάνουν με το εγχώριο έγκλημα – Φέρεται να υπάρχει διένεξη μεταξύ κάποιων ομάδων

Κέρκυρα: Αίσιο τέλος σε επιχείρηση διάσωσης Γερμανίδα τουρίστριας από γκρεμό (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:55