Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε βραδινό event βρέθηκε καλεσμένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία παραχώρησε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Μια ερώτηση όμως, που της τέθηκε, αρνήθηκε να την απαντήσει και αποχώρησε με χαμόγελο.
«Να έχω ξυπνήσει πρωί και να πω ότι θέλω να τα αλλάξω όλα πάνω μου, όχι, δεν το έχω κάνει. Αλλά έχω ξυπνήσει κι έχω πει “θεέ μου, τι έχει γίνει εδώ; Πώς θα γίνει αυτή η αναστήλωση;”. Το “Δεν έχω λόγια” είναι ένα παιχνίδι, ε; Γενικά εμένα τα παιχνίδια μου αρέσουν, έχω παρουσιάσει και κάνα δυο στο παρελθόν, οπότε γιατί όχι; Θα δούμε!», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Σε ερώτηση όως για το αν η ίδια θα παρουσίαζε μια πρωινή εκπομπή με τον σύντροφό της, όπως έχει συμβεί με αρκετά ζευγάρια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Σας εύχομαι καλή συνέχεια, γεια σας! Καλό καλοκαίρι» και αποχώρησε.
Διαβάστε επίσης:
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Σταύρο Ξαρχάκο – «Λαβή αγάπης…» (photos)
Άντζελα Γκερέκου για Νίκο Γαλανό: «Έφυγε όπως θα ήθελε, σχεδόν όρθιος» (video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.