Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αναστάτωση έχει προκληθεί μετά τις επιθέσεις σε Εξάρχεια και Λεωφόρο Αλεξάνδρας. H πρώτη επίθεση έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Νοταρά. Μια 65χρονη δέχτηκε χτυπήματα με κλωτσιές στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Οι εικόνες σοκ έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. Περίοικοι μετέφεραν την γυναίκα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί της έκαναν ράμματα στο κεφάλι.
Το δεύτερο περιστατικό έγινε χθες το πρωί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας όταν ένας 37χρονος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο και στην μύτη όπως επίσης έχει καταγραφεί σε οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας.
Και σε αυτή την περίπτωση περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν.
Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο δράστης ήταν ο ίδιος και στις δύο επιθέσεις. Είχε τον ίδιο σωματότυπο και χαρακτηριστικά και οι επιθέσεις γίνονταν χωρίς αφορμή.
Ύποπτος θεωρήθηκε ένας 37χρονος ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είναι ο ίδιος που έχει καταγραφεί σε οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.
Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ακολούθησε η σύλληψή του για «επικίνδυνη σωματική βλάβη» .
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές μετά το αυτόφωρο θα οδηγηθεί για ψυχιατρική εξέταση.
Διαβάστε επίσης:
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική – Αισθητός στη Βόρεια Ελλάδα
Οδηγός μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας – Αναζητείται το όχημα
Γαύδος: Διασώθηκαν 50 μετανάστες που επέβαιναν σε βάρκα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.