Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Απολαυστικά μανιτάρια γεμιστά με φέτα, τυριά και μυρωδικά που μπορείτε να μαγειρέψετε στη φριτέζα αέρος ή σε απλό συμβατικό φούρνο.
Μπορείτε να τα σερβίρετε ζεστά ή κρύα, ως ορεκτικό, ελαφρύ δείπνο ή και ως κυρίως πιάτο, συνοδεία τραγανού ζυμωτού ψωμιού και μια τοματοσαλάτας με ρόκα που τους ταιριάζει πολύ.
4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο
1-2 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμάρια φέτα
150 γραμμάρια τυρί κρέμα
Αλατοπίπερο κατά βούληση
1 κλωναράκι θυμάρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο ή ελαιόλαδο
Για ακόμα πιο έντονη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε αποξηραμένα βότανα στη γέμιση, όπως ξερή ρίγανη ή αποξηραμένο βασιλικό. Αν σας αρέσουν οι πιο έντονες γεύσεις, προσθέστε μια πρέζα νιφάδες μπούκοβο (τσίλι), η οποία θα δώσει στα μανιτάρια μια πικάντικη πινελιά.
Διαβάστε επίσης:
Εύκολο παγωτό κακάο, με 3 υλικά, χωρίς παγωτομηχανή
Φιλέτο στήθος κοτόπουλο με λεμόνι και δεντρολίβανο, σερβιρισμένο με σπιτικό πουρέ πατάτας
Χορταστική σαλάτα με πατάτες «τσακιστές», λαχανικά και πανεύκολο ντρέσινγκ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.