Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μια μουσικοθεατρική κωμωδία με πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη και τη σκηνοθεσία της Εύης Σαρμή είναι η νέα καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ.
Η «Μήδεια» του Μπόστ με τον Παντελή Καναράκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο ξεκινά την Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Ιουλίου στο Θέατρο Κήπου και θ΄ ακολουθήσει περιοδεία σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Με αυτή την αφορμή ο ηθοποιός μίλησε στο topontiki.gr. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες της παράστασης, αλλά τόνισε ότι ο Μπόστ είναι μια ασύλληπτη πένα. Μίλησε για την υπόθεση του έργου του Μπόστ και τα στοιχεία της θεατρικής γλώσσας του που μαρτυρούν το ύφος της μοναδικής γραφής του. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την θεατρική του πορεία μέχρι σήμερα και τις δυσκολίες που συνάντησε.
Διαβάστε επίσης
Podcast – Μαρία Φαραντούρη: «Το ΚΚΕ σκύβει με πολύ σοβαρό τρόπο πάνω στο έργο του Μίκη»
Podcast – Interrail: Το τρένο της μεγάλης φυγής
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.