search
ΣΑΒΒΑΤΟ 23.08.2025 23:06
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου για προανακριτική: «Εν αναμονή πρώην πρωθυπουργός» και «εν αναμονή μέλλοντας κατηγορούμενος» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

18.06.2025 17:28
zoi

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνοντας λόγο για ακραία ψευδομαγκίτικη και μισογυνική συμπεριφορά που αποτυπώνεται στις επιθέσεις της απέναντι στα πρόσωπα των συγγενών και κατεξοχήν της κ. Καρυστιανού.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «εν αναμονή πρώην πρωθυπουργό και «εν αναμονή μέλλοντα κατηγορούμενο» που επέλεξε –όπως είπε- να δράσει ως δυνάστης και να κρυφτεί πίσω από τους βουλευτές του. «Με την απειλή κομματικής πειθαρχίας αξιώνει την ψήφο της συγκάλυψης, σα να διαφεντεύει εκείνος τις συνειδήσεις. Ή σαν να μην υπάρχουν συνειδήσεις», είπε.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση Καρυστιανού που συνυπέγραψε η Πλεύση Ελευθερίας, είπε ότι είναι μια πρόταση που ενοχλεί γιατί δεν είναι ισορροπιστική αλλά η επίμονη προσπάθεια κάποιων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για προανακριτική: «Σήμερα οι βουλευτές διαλέγουν μεριά – Είτε με τον Μητσοτάκη είτε με την αλήθεια»

Ένσταση του Δήμου Αθηναίων για τον σταθμό «Ευαγγελισμός» της Γραμμής 4

Κουτσούμπας για προανακριτική: «Προκατασκευασμένη και σικέ η ψηφοφορία – Συνιστά βεβήλωση της μνήμης των θυμάτων» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.08.2025 22:57