search
ΠΕΜΠΤΗ 07.08.2025 13:33
MENU CLOSE

Σφοδρές αντιδράσεις πυροδότησε η ομιλία του Κώστα Καραμανλή – «Καμία αυτοκριτική»

18.06.2025 19:39
karamanlis

Αντιδράσεις πυροδότησε η ομιλία του Κώστα Καραμανλή και η έλλειψη αυτοκριτικής του για τα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας. 

«Θράσος» και «τρομερή οίηση» του καταλόγισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Θέλει περίσσιο θράσος να ταυτίζεται ο θύτης με τα θύματα. Δεν χάθηκαν 57 άνθρωποι όπως είπατε, τους αφαιρέσατε τη ζωή. Ίσα και όμοια ο θύτης με τα θύματα», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας για να προσθέσει πως ο πρώην υπουργός «μυξόκλαιγε για τον εαυτό του μπροστά στις κάμερες και σήμερα λέει ότι ο σταθμάρχης προσελήφθη μέσω ΑΣΕΠ».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νότη Μηταράκη από τη ΝΔ που χαρακτήρισε κατάπτωση για τη δημοκρατία την παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Ντρέπομαι που σας ακούω, πρέπει να σέβεστε όσους κρίνονται. Ρίξατε προσωπικό δηλητήριο, δεν δείξατε κανένα σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας», σχολίασε. «Ο ιστορικός του μέλλοντος, όταν θα ερευνήσει τις ακραίες εποχές διχόνοιας και τις προσωπικότητες που δηλητηρίασαν την πολιτική ζωή, θα αφιερώσει πολλές σελίδες στην ομιλία Κωνσταντοπούλου», πρόσθεσε.

«Ψέματα» καταλόγισε στον κ. Καραμανλή και ο Νάσος Ηλιόπουλος από τη Νέα Αριστερά, υποστηρίζοντας ότι η ομιλία του «επιβεβαίωσε απολύτως την κατηγορία μας ότι σήμερα στήνετε ένα πλυντήριο».

Διαβάστε επίσης:

Ενστάσεις Χαρίτση επί της διαδικασίας της ψηφοφορίας: «Εάν δεν διορθωθεί, η Νέα Αριστερά θα απέχει»

Κασσελάκης για προανακριτική: «Σήμερα οι βουλευτές διαλέγουν μεριά – Είτε με τον Μητσοτάκη είτε με την αλήθεια»

Ένσταση του Δήμου Αθηναίων για τον σταθμό «Ευαγγελισμός» της Γραμμής 4

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 07.08.2025 13:32