Το Ισραήλ ανέστειλε την λειτουργία πολλών ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων - Δημοσίευσαν τις τοποθεσίες πυραύλων της χώρας
Εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας αποκάλυψε ότι είχε ληφθεί απόφαση, «σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben-Gvir και υπό τις οδηγίες του Αστυνομικού Επιτρόπου Danny Levy», να αναστείλουν τις εκπομπές πολλών ξένων ειδήσεων μετά τη δημοσίευση εκθέσεων από τοποθεσίες πυραύλων σήμερα το πρωί.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας εξήγησε ότι απεστάλησαν περιπολίες για να αναλάβουν δράση «κατά των ειδησεογραφικών πρακτορείων που χρησιμοποιεί το Al Jazeera για τη μετάδοση μη εξουσιοδοτημένου και παράνομου περιεχομένου».
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία ξένων τηλεοπτικών συνεργείων αφού μετέδωσαν εικόνες με ρουκέτες να χτυπούν την περιοχή της Χάιφα, όπου ένα μπαράζ ρουκετών στόχευε ευαίσθητες εγκαταστάσεις.
Διαβάστε επίσης
O μοναδικός επιζών της Air India αποκαλύπτει πώς κατάφερε να βγει ζωντανός από το αεροπλάνο