search
ΤΡΙΤΗ 08.07.2025 23:26
MENU CLOSE

Η «Δεξιά» του Νίκου Ανδρουλάκη και η «Αριστερά» της Σίας Κοσιώνη

05.07.2025 06:45
androulakis kosiwni

Συζήτηση με τη Σία Κοσιώνη στο πλαίσιο του συνεδρίου «Διάλογοι της Νισύρου», είχε χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση για μία σειρά από ζητήματα.

Πριν την έναρξη της συνομιλίας με την παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου του ΣΚΑΪ ο αρχηγός του Κινήματος δεν ήξερε σε ποια καρέκλα θα έπρεπε να καθίσει με την δημοσιογράφο να αναρωτιέται: «Εγώ Αριστερά; Θα κάτσει ο πρόεδρος Δεξιά;».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με χιουμοριστική διάθεση της απάντησε: «εξαρτάται πώς το βλέπεις» για να του απαντήσει η Σία Κοσιώνη πως έχει δίκιο. Πάντως, παρόλο που ο χρόνος της συζήτησης είχε οριστεί στα 18 λεπτά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το πήρε το over του για πάνω από 7 λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Καρυστιανού: Τη Δευτέρα στη Βουλή 1,3 εκατ. υπογραφές – «Σηματοδοτεί την επαναφορά της Δημοκρατίας»

Μετωπική ΠΑΣΟΚ με Φλωρίδη – Τον κατηγορεί για «εργολαβία κατασυκοφάντησης» (video)

ΟΠΕΚΕΠΕ: Είχαν στήσει κομπίνα 100 εκατ. σε βιολογικό μέλι και κτηνοτροφία – Αποσύρουν αιτήσεις λόγω της ευρωπαϊκής εισαγγελίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 08.07.2025 23:18