Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υπηρεσία της κυβέρνησης της Χαμάς απέρριψε τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι η οργάνωση εμπλέκεται στην επίθεση σε κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας της Gaza Humanitarian Foundation κατά την οποία τραυματίσθηκαν δύο Αμερικανοί.
Η Gaza Humanitarian Foundation που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ανακοίνωσε χθες ότι δύο Αμερικανοί εργαζόμενοι έλαβαν ιατρική βοήθεια έπειτα από επίθεση με χειροβομβίδα σε ένα από τα κέντρα διανομής.
Σήμερα, η UG Solutions, εταιρεία με έδρα την Βόρεια Καρολίνα που παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας στα κέντρα διανομής της GHF στην Γάζα, ανακοίνωσε ότι οι δύο Αμερικανοί είναι εργαζόμενοί της πρώην μέλη των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και ότι δεν άνοιξαν πυρ μετά τον τραυματισμό τους για να μην βλάψουν τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί.
«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα ως παραπλανητική την κατηγορία των ΗΠΑ που διατείνεται ότι η παλαιστινιακή αντίσταση πέταξε εκρηκτικά σε Αμερικανούς μέλη του προσωπικού που επιχειρεί στα κέντρα που διαχειρίζεται η αποκαλούμενη Gaza Humanitarian Foundation – GHF», αναφέρεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας.
Διαβάστε επίσης:
Γάζα: Διαπραγματευτική αντιπροσωπεία αναχώρησε για το Κατάρ πριν την επίσκεψη Νετανιάχου στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.