search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.07.2025 10:54
MENU CLOSE

Έφυγαν από τη ζωή οι ηθοποιοί Σάββας Γεωργιάδης και Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου

08.07.2025 09:30
savas-georgiadis-garifalia-panagiotopoulou-new

Έφυγαν από τη ζωή οι ηθοποιοί Σάββας Γεωργιάδης και Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου, δυο νέοι άνθρωποι και δυο καλλιτέχνες που ποιούσαν ήθος «αθόρυβα» και αφοσιωμένοι στην τέχνη τους.

Τη θλιβερή είδηση των δυο αυτών θανάτων γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα 7 Ιουλίου μας πληροφορήσαν για τις 2 θλιβερές αποχωρήσεις από τη ζωή δύο αθόρυβων συνάδελφων μας… Του κυρίως θεατρικού ηθοποιού Σάββα Γεωργιάδη, παλιού μέλους του ΣΕΗ , με σποραδικές εμφανίσεις σε τηλεόραση και κινηματογράφο που γεννήθηκε στις 25 Γενάρη του 37, και της δυστυχώς νεότερης Γαρυφαλλιάς Παναγιωτοπούλου που έφυγε ξαφνικά και η τελευταία της εμφάνιση στο θέατρο ήταν στην παράσταση του Δημήτρη Γιώτη Βlack out. H εξόδιος ακολουθία για τον αγαπητό Σάββα θα γίνει στις 10 το πρωί στις 9 Ιουλίου από το κοιμητήριο του Βύρωνα» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης:

Θανατηφόρο τροχαίο στον Ταύρο: Νεκρός 41χρονος μοτοσικλετιστής – Έπεσε σε κολόνα στην οδό Πειραιώς

Μωβ μέδουσες: Εξαπλώνονται στις ελληνικές θάλασσες – Πότε είναι επικίνδυνο το τσίμπημά τους, οι οδηγίες του ΕΟΔΥ

Εμπρηστικές επιθέσεις με οπαδικό κίνητρο σε Δάφνη και Άγιο Δημήτριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.07.2025 10:54