Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Tην πρόθεση της Μόσχας να εμβαθύνει περαιτέρω τους δεσμούς της με τη Βόρεια Κορέα σηματοδοτεί η επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ στην Πιονγιάνγκ το Σαββατοκύριακο.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σόιγκου, έχει επισκεφθεί την Πιονγιάνγκ αρκετές φορές φέτος, με τελευταία φορά τον προηγούμενο μήνα, όταν οι δύο χώρες τίμησαν την πρώτη επέτειο από την υπογραφή της μεταξύ τους ευρείας στρατιωτικής συμφωνίας.
Όπως σημειώνει το AFP, μάλιστα, η Πιονγιάνγκ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κύριους συμμάχους της Μόσχας κατά τη διάρκεια του τριετούς και πλέον πολέμου της στην Ουκρανία, στέλνοντας χιλιάδες στρατιώτες και όπλα για να βοηθήσει το Κρεμλίνο να εκδιώξει τις ουκρανικές δυνάμεις από την περιοχή Κουρσκ.
Διαβάστε επίσης
Σε ύφεση η φωτιά στη Μασσαλία – 110 τραυματίες, ζημιές σε 63 κατοικίες
Ουκρανία: Μείζονα αλλαγή στάσης από τον Τραμπ – Σκέφτεται να στείλει συστοιχία Patriot στο Κίεβο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.