ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 17:10
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: 50.000 ευρώ πρόστιμο στον 34χρονο που σκότωσε γατάκι στην Καλαμαριά

09.07.2025 09:00

Στην επιβολή προστίμου, ύψους 50.000 ευρώ, προχώρησε ο δήμος Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, στον 34χρονο που κατηγορείται ότι κλώτσησε και πάτησε με το αυτοκίνητό του ένα γατάκι στην Καλαμαριά, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.

Ο Δήμος Καλαμαριάς παραμένει σταθερός στη δέσμευσή του να προασπίζεται την ευζωία όλων των ζώων και να προωθεί με κάθε τρόπο τον σεβασμό στη ζωή. 

Η κοινωνία μας δεν ανέχεται ούτε δικαιολογεί τη βία, απέναντι σε άνθρωπο ή ζώο. Ο πολιτισμός μας κρίνεται καθημερινά από τον τρόπο που φερόμαστε στους πιο ανυπεράσπιστου».

Ο 34χρονος διώκεται για θανάτωση ζώου συντροφιάς, καθώς και για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 76,33 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατηγορείται και για οπλοκατοχή, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χαλκιδική: Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών στο Άγιο Όρος

Ηλεία: Σύλληψη 65χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Πυροβόλησε 55χρονο με κυνηγετική καραμπίνα

Απροστάτευτοι οι εργαζόμενοι από τον αφόρητο καύσωνα – Το υπουργείο Εργασίας αρνείται να προχωρήσει σε νομοθετικό πλαίσιο

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 17:09
Exit mobile version