Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το ζελέ καρπούζι είναι ένα τυπικό σικελικό επιδόρπιο πεντανόστιμο και παράλληλα πολύ απλό στην παρασκευή και τη σύνθεσή των υλικών του.
Γλυκό και δροσιστικό, το ζελέ καρπουζιού με το έντονο κόκκινο χρώμα έχει λεπτή και αρωματική γεύση και λιώνει υπέροχα στο στόμα, χωρίς τη ζελατινώδη υφή, αφού δεν περιέχει ζελατίνη. Σερβίρετέ το ως ελαφρύ επιδόρπιο μετά από ένα γεύμα ή ως ένα δροσιστικό σνακ.
750 γραμμάρια σάρκα καρπουζιού ( χωρίς φλούδα και σπόρους)
40 γραμμάρια άμυλο καλαμποκιού (κορν φλάουρ)
60 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική ή και επιπλέον
1 πρέζα σκόνη κανέλα
Για το σερβίρισμα
Νιφάδες ή σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Τρίμμα φιστικιού
Αν έχετε πρόσβαση σε ανθάκια γιασεμιού, βάλτε 10 περίπου από αυτά να μουλιάσουν στο χυμό καρπουζιού για 1 ώρα. Σουρώστε και συνεχίστε τη διαδικασία.
Διαβάστε επίσης:
Μανιτάρια σκορδάτα, με ούζο και κρέμα γάλακτος
Καλοκαιρινό κοκτέιλ με καρπούζι
Κλαμπ σάντουιτς στυλ Caesar’s με κοτόπουλο, μπέικον και αυγό
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.