Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανέλαβαν σήμερα την ευθύνη για την επίθεση με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο «Palestine-2» στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ, λίγο μετά από αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στο λιμάνι Αλ Χουντάιντα στη δυτική Υεμένη.
Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος των Χούθι, Γιάχια Σάρι, χαρακτήρισε την επίθεση ως μέρος μιας «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» που στρεφόταν κατά του αεροδρομίου Λοντ, στο οποίο περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση του Μπεν Γκουριόν, σύμφωνα με το News.Az που επικαλείται το Al Masirah.
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) επιβεβαίωσαν την εκτόξευση πυραύλου από την επικράτεια της Υεμένης, αλλά ανέφεραν ότι αναχαιτίστηκε με επιτυχία.
Σύμφωνα με τις IDF, δεν υπήρξαν απώλειες ή ζημιές, καθώς ο πύραυλος εξουδετερώθηκε προτού πλήξει ισραηλινό έδαφος.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.