search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 23:31
MENU CLOSE

PAVILION Επιδαύρου- Ένα σημαντικό έργο υποδομής του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

24.07.2025 19:17
Pavilion-1

Γιορτάζοντας τα 70 χρόνια λειτουργίας του, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου παρουσίασε την Παρασκευή 18 Ιουλίου, το Pavilion,ένα έργο υποδομής μέσα στον χώρο της Επιδαύρου που αναδεικνύει τον πολιτιστικό πλούτο και την καλλιτεχνική ποικιλομορφία.

Πολύτιμος αρωγός στην υλοποίηση του έργου είναι η ΔΕΗ, στρατηγικός σύμμαχος του Φεστιβάλ, που επενδύει τα τελευταία χρόνια σε πρωτοβουλίες που προάγουν την πολιτιστική ζωή της χώρας.

Η νέα αυτή κατασκευή φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως σημείο συνάντησης, δημιουργίας και υποστήριξης των δράσεών του, με απόλυτο σεβασμό στο μοναδικό πολιτιστικό και φυσικό περιβάλλον του χώρου.

Με το Pavilion, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου επεκτείνει τη φυσική και συμβολική του παρουσία στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου, επενδύοντας σε σύγχρονες υποδομές που υπηρετούν την τέχνη, τη συνεργασία και τον σεβασμό προς την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Πρόκειται για ένα νέο, σύγχρονο περίπτερο πολλαπλών χρήσεων που εντάσσεται αρμονικά στον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου, την κατασκευή του οποίου έχει σχεδιάσει το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο FLUXoffice, με πρόβλεψη ολοκλήρωσης μέσα στο 2026. Η εξολοκλήρου κατασκευή του Pavilion από τη ΔΕΗ αποτελεί μια πράξη ευθύνης και παρακαταθήκης στον ιστορικό χώρο της Επιδαύρου, για τις μελλοντικές γενιές.

Διαβάστε επίσης:

Οι Πυξ Λαξ έρχονται να δονήσουν τις καρδιές μας στο Θέατρο Άλσος (Photos)

Ozzy Osbourne: Τα μέλη των Βlack Sabbath αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους» – «Χάσαμε τον αδελφό μας»

Συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη – Sold out οι διακεκριμένες ζώνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 23:25