search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 22:08
MENU CLOSE

Η μητέρα του 3χρονου Άγγελου επιτέθηκε με γυαλί στη Μουρτζούκου – Την χτύπησε στο μάτι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

30.07.2025 13:34
eirini_mourtzoukou_new

Η μητέρα του 3χρονου Αγγελου, που φέρεται να κακοποίησε μέχρι θανάτου το παιδί της, φέρεται να είναι το άτομο που επιτέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ειρήνη Μουρτζούκου.

Σύμφωνα με το Star η συγκρατούμενή της, της επιτέθηκε με το τζάμι στο μάτι και της έχει προκαλέσει τραύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του 3χρονου Αγγελου έχει απομονωθεί.

«To περίεργο είναι ότι μόλις έγινε δεκτό το αίτημα για την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη έγινε σε βάρος της δολοφονική επίθεση με τζάμια. Παραλίγο να χάσει το μάτι της. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Κατά την απολογία της στην κυρία ανακρίτρια είχε πει ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της και κατά της σωματικής της ακεραιότητας» είπε ο δικηγόρος της Μουρτζούκου επιβεβαιώνοντας την είδηση.

Διαβάστε επίσης:

Οργή στη Νάξο: Ανεγκέφαλος τουρίστας σήκωσε μάρμαρο 2.500 ετών στην Πορτάρα για μια φωτογραφία (photo)

Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, ποιες περιοχές επηρεάζονται

Βόλος: Ανατροπή στην υπόθεση παιδικής πορνογραφίας – Κατηγορίες για αιμομιξία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 22:07