ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 10:45
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νεκρή στη θάλασσα εντοπίστηκε 76χρονη από τη Σερβία που αγνοούνταν από την Παρασκευή

30.08.2025 10:11

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε το πρωί σε θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης η 76χρονη από τη Σερβία η οποία αγνοούνταν από χθες αργά το απόγευμα.

Με τις έρευνες να αποβαίνουν άκαρπες, σήμερα το πρωί συνέδραμε και ελικόπτερο του Λιμενικού. Η σορός της 76χρονης εντοπίστηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί εντός θαλάσσιας περιοχής. Στο σημείο μετέβη και το ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Θέρμη: Στον εισαγγελέα σήμερα η 45χρονη οδηγός της Porsche – Εκτός κινδύνου οι δύο τραυματίες

Τροχαίο στην Πάτρα: Εκτός κινδύνου η 8χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή, νεκρή μία ηλικιωμένη – «Έσωσε με τον θάνατό της το παιδί μου»

Ύδρα: Πίσω από την τουριστική εικόνα κρύβεται μια σκληρή πραγματικότητα – Σύνηθες φαινόμενο η κακομεταχείριση ιπποειδών (Photos/Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 10:45
Exit mobile version