search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 11:36
MENU CLOSE

«Η ΓΙ.ΕΛ.ΔΗ Συμμετοχών ολοκλήρωσε την εξαγορά του 100% των μετοχών της Μύλοι Κεπενού»

01.09.2025 08:41
muloi

Η ΓΙ.ΕΛ.ΔΗ Συμμετοχών ΑΕ ολοκλήρωσε τη διαδικασία άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς, εξασφαλίζοντας πλήρη έλεγχο στη «Μύλοι Κεπενού». Συγκεκριμένα, απέκτησε συνολικά 521.497 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της εταιρείας, έναντι τιμήματος 1,93 ευρώ ανά μετοχή.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η ΓΙ.ΕΛ.ΔΗ Συμμετοχών και τα συντονισμένα πρόσωπα κατέχουν πλέον το 100% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο των στρατηγικών αποφάσεων και της διοίκησής της.

Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006 και την Απόφαση 1/644/22.4.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Το βήμα αυτό ολοκληρώνει τη διαδικασία εξαγοράς και σηματοδοτεί τη μεταβίβαση του ελέγχου σε έναν ισχυρό μέτοχο, με δυνατότητα πλήρους στρατηγικής διαχείρισης της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης

Η ακρίβεια τροφοδοτεί τα πλεονάσματα – Aυξάνονται οι προσδοκίες για το «πακέτο» ΔΕΘ

Μεγεθυντικός φακός της ΑΑΔΕ στις επιστροφές φόρου και ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

«Καταπέλτης» ο πρόεδρος του εργαζομένων στον τουρισμό: «Έξι χρόνια δεν έμεινε τίποτα όρθιο, παγιώθηκαν 80.000 κενές θέσεις εργασίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 11:33