Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ανυπερθέτως υπέρ του ανοίγματος της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, τάχθηκε ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, συγκοινωνιολόγος, αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, τασσόμενος υπέρ του σχεδίου του δήμου Αθηναίων, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει προσκόμματα στην προσπάθεια αυτή.
Μιλώντας στον ρ/σ Αθήνα 984, ο Π. Παπαντωνίου τόνισε ότι «ο δρόμος της Βασιλίσσης Όλγας είναι κομβικός και πρέπει να ανοίξει» υπογραμμίζοντας ότι «η λωρίδα κίνησης υφίσταται και στον αρχικό σχεδιασμό της Όλγας, ενώ το πλάτος του δρόμου είναι τόσο μεγάλο που επιτρέπει να συνυπάρχουν ανεμπόδιστα πεζοί με οχήματα και ΜΜΜ. ‘Ενας πλατύς δρόμος όπως είναι η Βασιλίσσης Όλγας, μπορεί να εξυπηρετήσει την κίνηση οχημάτων παραμένοντας μια πολύ μεγάλη πράσινη λεωφόρος».
Επισήμανε επίσης το γεγονός ότι «το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή οφείλεται στο ότι είναι κλειστή η Βασιλίσσης Όλγας… Παράλληλα και οι οδηγοί αναγκάζονται να κάνουν ένα χιλιόμετρο παραπάνω – φτάνουν μέχρι την αρχή της Συγγρού για να κάνουν αναστροφή- προκειμένου να κατευθυνθούν προς Σύνταγμα…», επικυρώνοντας την άποψη του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ότι το άνοιγμα της Βασιλίσσης Όλγας θα δώσει ανάσα στην κίνηση στο κέντρο της πόλης.
Διαβάστε επίσης
Άγιος Παντελεήμονας: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία 47χρονου σεσημασμένου στις 18 Αυγούστου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.