search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.11.2025 14:29
MENU CLOSE

Davis Cup: Έχασε ο Τσιτσιπάς από τον Φονσέκα, αποκλείστηκε η Ελλάδα

14.09.2025 23:06
tsitsipas davis

Η Βραζιλία ήταν η ομάδα που πέρασε στους προκριματικούς του World Group του Davis Cup, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε εναντίον του Ζοάο Φονσέκα στο ανακαινισμένο κορτ του ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε με 6-4, 3-6, 7-5 μετά από 2 ώρες και 7 λεπτά κι έτσι η Βραζιλία έκανε το 3-1 στη σειρά των αναμετρήσεων.

Ο Φονσέκα προηγήθηκε στο πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο με το επιβλητικό 6-3 ο Τσιτσιπάς έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι. Με κεκτημένη ταχύτητα, προηγήθηκε 5-3 στα γκέιμ και η νίκη έμοιαζε σίγουρη. Όμως στο σημείο εκείνο ο Φονσέκα επέστρεψε, πήρε τέσσερα συνεχόμενα γκειμ και έφυγε νικητής.

Διαβάστε επίσης:

Το photostory της Εθνικής ομάδας μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-1: Απέδρασε με Κοϊτά και συνεχίζει με το απόλυτο

«Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου»: Ο Αντετοκούνμπο δάκρυσε για το χάλκινο μετάλλιο – Η αφιέρωση στον πατέρα του (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.11.2025 14:21