Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ελάχιστα έως μηδαμινά εισοδήματα δήλωσε για το οικονομικό έτος 2023 η πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη δήλωσή της η κα Λατινοπούλου δήλωσε ετήσιο εισόδημα μόλις 3000 ευρώ. Συγκεκριμένα σΣτο Πόθεν Έσχες ανεφερε ότι είχε εισόδημα απο επιχειρηματική δραστηριοότητα 3.001,68 ευρώ.
Σύμφωνα με το βιογραφικό της η κα Λατινοπουλου σπούδασε νομική στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας πτυχίο το 2017. Προφανώς δεν άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου, ενώ η ιδια έχει αναφέρει ότι έχει εργαστεί στο παρελθόν ως ραδιοφωνική παραγωγός.
Διαβάστε επίσης
Nέες καθυστερήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος»: Από 20 λεπτά ως και 2 ώρες
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η εξεταστική επιτροπή δεν εξετάζει ποινικά αδικήματα πολιτικών και ιδιωτών»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.