Έβρος: Συνελήφθησαν 13 Τούρκοι με 147 πιστόλια - Πως εντοπίστηκαν από την αστυνομία
13 Τούρκους, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν πάνω από 100 πιστόλια, συνέλαβαν αστυνομικοί στον Έβρο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 147 πιστόλια Γκλοκ, 190 γεμιστήρες και διάφορα εξαρτήματα όπλων.
Τα όπλα είχαν εντοπιστεί εδώ και μέρες από στελέχη της ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να έχουν στήσει ενέδρα στους Τούρκους, τους οποίους και περίμεναν να περάσουν με βάρκα στη χώρα μας προκειμένου να τους συλλάβουν.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί είχαν στήσει ενέδρα στο ποτάμι του Τυχερού Έβρου και έπιασαν τους Τούρκους όταν εκείνοι προσπάθησαν να το διασχίσουν.
Κανείς από τους συλληφθέντες, που κουβαλούσαν σακία με τα κρυμμένα, όπλα, δεν είχε έγγραφα.
Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν πως τα 147 πιστόλια και οι δεκάδες γεμιστήρες που εντοπίστηκαν θα κατέληγαν στην περιβόητη τουρκική συμμορία «Daltons».
Κάποια από αυτά θα διακινούνταν εντός Ελλάδος και, πιθανόν, κάποια θα κατέληγαν στο εξωτερικό.
Διαβάστε επίσης:
Κινηματογραφικη διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Αμαλιάδας – Το «ξάφρισαν» σε 2 λεπτά