ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 04:44
MENU CLOSE

Καλάβρυτα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές - Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου

17.10.2025 23:53

Διπλή απόπειρα αυτοκτονίας μίας 48χρονης αναστάτωσε το χωριό των Καλαβρύτων στην Αχαΐα. Ο λόγος για μία 48χρονη γυναίκα από την Αλβανία, η οποία αρχικά εντοπίστηκε στην οικία της, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Σύμφωνα με το tempo24, στο χώρο της νοσηλευτικής μονάδας σήμανε συναγερμός και της παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη. Αμέσως μετά, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή της στο νοσοκομείο του Ρίου, για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελία και δόθηκε εντολή για ακούσια ψυχιατρική νοσηλεία της 48χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Κατασχέθηκαν πάνω από 38 κιλά κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες, στο λιμάνι του Πειραιά

Πύργος «Απόλλων»: Πέπλο μυστηρίου για την πτώση του 44χρονου – Ανέβηκε σε έναν καναπέ και έπεσε στο κενό – Τι δείχνουν οι κάμερες

Προαύλιο Λυκείου στην Κέρκυρα έγινε αρένα: «Πάμε, βάρα τον, μπουνιά», φώναζαν μαθητές

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 04:02
Exit mobile version