Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την ένστασή της αναφορικά με τη σύνδεση που έχει γίνει στα social media ανάμεσα στη μεταφορά της Δέσποινας Βανδή με περιπολικό μετά από ζημιά στο όχημα που τη μετέφερε, και τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα η οποία λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της είχε ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας, ακούγοντας τη φράση «Το περιπολικό δεν είναι ταξί».
Οι χρήστες του διαδικτύου κατέκλυσαν τα social media, σχολιάζοντας ότι «το περιπολικό έγινε ταξί για την τραγουδίστρια», κάνοντας λόγο για «πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας».
Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τη διαφωνία της, επισημαίνοντας ότι είναι θλιβερό «να στοχοποιείται μία τραγουδίστρια στο φόντο ενός θανάτου».
«Η Δέσποινα Βανδή βάλλεται από παντού. Μάλιστα γίνονται και συγκρίσεις σε πάρα πολλά social media και σε τηλεοπτικές εκπομπές, επειδή διαφωνώ θα το αναφέρω, με το περιστατικό με την Κυριακή Γρίβα. Επειδή διαφωνώ το αναφέρω, τι σημαίνει “μην το πεις;”. Για μένα είναι δύο τελείως διαφορετικά περιστατικά και όλο αυτό είναι στενάχωρο και θλιβερό να συγκρίνεται μία δολοφονία ενός κοριτσιού έξω από ένα αστυνομικό τμήμα με τη μεταφορά μίας τραγουδίστριας, που μπορεί να έγινε για λόγους ασφαλείας ή χίλιους δυο άλλους λόγους. Και στοχοποιείται μία τραγουδίστρια πάντα στο φόντο ενός θανάτου» είπε, μεταξύ άλλων.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.