ΚΥΡΙΑΚΗ 26.10.2025 05:39
MENU CLOSE

Τσαλίκης για Αχιλλέα Μπέο: «Ο γιος μου ήθελε να τον πλακώσει – Σε μια άλλη πραγματικότητα μπορεί να του άξιζε βρωμόξυλο»

25.10.2025 16:48

Για τη χυδαία λεκτική επίθεση που είχε δεχτεί από τον Αχιλλέα Μπέο και την αντίδραση του 16χρονου γιου του μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Εγώ τον συγχωρώ τον Αχιλλέα Μπέο για αυτήν την άτυχη στιγμή του. Θέλω στα 50 μου να τα κλείσω όλα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δικές του συνθήκες ευερεθιστότητας. Δεν τιθασεύει τον θυμό του, σκεπτόμενος ότι μπορεί να θυμώνει έναν 16χρονο ανήλικο. Είναι δικό του θέμα. Του δίνω την ευχή να μπει σε αυτήν την ενσυνειδητότητα και να βάλει τα όριά του για να μην πληγώνει άμαχο πληθυσμό», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανού για Σαββόπουλο: «Τον αποχαιρετούμε χαμογελαστά – Πήρε μαζί του κομμάτια από πολλές εφηβείες» (Videο)

Ζέτα Δούκα: «Πλήρωσα το τίμημα του να μιλήσω ανοιχτά – Συνάντησα πολλούς “ισαποστάκηδες”»

Συρίγος για Νικολαΐδη: «Το θέμα δεν είναι αν περιάζει εμάς» (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.10.2025 02:46
Exit mobile version