ΤΡΙΤΗ 28.10.2025 21:30
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Βολιβία: 16 νεκροί από «βουτιά» λεωφορείου σε γκρεμό (Video)

28.10.2025 08:40

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 36 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων στην περιοχή Μοροτσάτα, στο νομό Κοτσαμπάμπα της κεντρικής Βολιβίας, σύμφωνα με την αστυνομία. Το δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα, νοτιοανατολικά της Λα Πας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βολιβιανών μέσων ενημέρωσης, ο 23χρονος οδηγός του λεωφορείου επέζησε, συνελήφθη και ανακρίνεται.

Περίπου 1.400 άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στη Βολιβία, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών. Τον Μάρτιο, 37 άνθρωποι σκοτώθηκαν εξαιτίας της σύγκρουσης δύο λεωφορείων στο Ποτοσί, στο νότιο τμήμα της χώρας των Άνδεων.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας θα προτείνει τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης

Τυφώνας Μελίσσα στη Τζαμάικα: Συναγερμός για τον ισχυρότερο κυκλώνα στην ιστορία της χώρας – Δείτε live την πορεία του

Τι σηματοδοτεί η συμφωνία για τα Eurofighter που υπέγραψαν Ερντογάν και Στάρμερ – Ποια η πολιτική και στρατιωτική διάσταση του ντιλ

ΤΡΙΤΗ 28.10.2025 21:25
Exit mobile version